Korte nieuwtjes in tweede klasse

kenny verhaeghe
| 0 reacties
Korte nieuwtjes in tweede klasse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tweedeklasser Tienen heeft het contract van aanvaller Thierry Bayock met twee seizoenen verlengd. De aanvaller kwam in het tussenseizoen over van OH Leuven. De Suikermannen zijn dus zeker tevreden over de spits, want in 25 wedstrijden maakte hij al elf doelpunten.

Bij een andere tweedeklasser, Virton, werd het contract van de trainer verlengd. Sebastien Grandjean heeft voor 1 seizoen bijgetekend met een optie op een extra seizoen. Ook de assistent-trainer Jacky Waty tekende voor 1 seizoen bij. Virton staat momenteel negende in de Tweede Klasse.

Ook nieuws te vinden bij tweedeklasser RC Waregem. De ploeg die momenteel aan de leiding staat in de derde periode, heeft al een aanvaller aangetrokken voor volgend seizoen. Koen Versyp, die momenteel nog op de loonlijst staat bij Hamme, zal vanaf volgend seizoen het shirt van Waregem dragen.

En als laatste club in het rijtje: KV Mechelen, waar blessurenieuws jammer genoeg de kroon spant. Nana Asare heeft nog altijd last van een spierscheur en wordt pas terug verwacht half april. Jean-Paul Kielo Lezi en spitsbroeder Iddi hebben beiden last van de adductoren en volgen een apart schema op training, beiden zijn twijfelachtig voor de wedstrijd op zondag. Verder kan Malinwa ook niet rekenen op Vanbelle, Kristof Goessens en Steve De Schouwer.

                
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties