Interview Charaï na Tubize - KV Mechelen

Bart Hermans
| 0 reacties
Charaï na Tubize - KV Mechelen
Foto: © SC

We spraken na de wedstrijd Tubize – KV Mechelen ook met aanvaller Issame Charaï:
 
Issame, het was wederom een belangrijke overwinning vandaag?
 
“Ja, heel belangrijk voor het vertrouwen van de ploeg en de punten om mee aan de top te blijven. We hebben vorige week drie heel belangrijke punten tegen Kortrijk gepakt en hebben dat vandaag op Tubize kunnen verder zetten. Dat is toch wel een hele prestatie want op deze ploeg hebben al heel wat ploegen hun tanden stuk gebeten.”
 
De eindronde komt nu echt wel dichtbij?
 
“Inderdaad, dat kunnen we niet ontkennen. We mogen wel de druk van de titel niet bij ons leggen want de eindronde was ons doel en daar zijn we nu heel dicht bij. Als Dender punten laat liggen zullen we er natuurlijk wel voor gaan maar daar mogen we niet naar kijken. We moeten zelf zoveel mogelijk punten proberen pakken.”
 
En voor jou persoonlijk, de trainer zie dat je terug in je betere vorm komt?
 
“Ik begin terug mijn vorm te pakken te krijgen. Het is nog niet zoals ik het zou willen of zoals het geweest is maar ik voel wel dat ik ook fysiek er terug bovenop ben aan het geraken. Ik verwacht dan ook enkel beterschap vanaf nu. Het zijn dan ook belangrijke weken dus ik denk dat het juist op tijd is.”
 
Je was in het begin van de wedstrijd zeer snel heel dicht bij het openingsdoelpunt?
 
“Ja, misschien had ik hem toch beter afgelegd maar het gaat zo snel. Ook in de tweede helft kreeg ik een goede kans en als ik die volley iets lager kon houden was hij binnen. Het is vandaag een collectieve overwinning. De ploeg heeft hard gewerkt en we hebben alles vanachter dichtgehouden. We hebben kansen gecreëerd en eentje gescoord dus meer moest dat niet zijn.”
 
Volgende week naar Ronse , opnieuw een lastige verplaatsing?
 
“Ja we moeten volgende week terug op verplaatsing. Het is inderdaad een lastige verplaatsing en we kunnen dat het best hetzelfde aanpakken als vandaag. We weten dat al die verre verplaatsingen op het scherpst van de snee zullen zijn maar we moeten slim zijn zoals vandaag en die mannen laten lopen in plaats van mee te gaan bikkelen. Op die manier moet het lukken om daar ook de drie punten te pakken!”

Foto: An Rogier (http://www.kvmechelen.be)
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties