Nederlander charmeert VfL Wolfsburg

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Nederlander charmeert VfL Wolfsburg
Foto: © SC

De Duitse Bundesligaclub blijft opportuniteiten op de Nederlandse transfermarkt in de gaten houden. Zo is Edwin De Graaf, een 27-jarige middenvelder van NAC Breda, de Volkswagenclub opgevallen. Volgens de Nederlandse krant De Telegraaf zou de club van onze landgenoot Peter Van der Heyden al contact opgenomen hebben met de zaakwaarnemer van De Graaf.

De Graaf zou de opvolger moeten worden van een andere Nederlander, Tommy Van der Leegte, die in de belangstelling zou staan van Nederlands landskampioen PSV Eindhoven. Bij NAC Breda is De Graaf nog maar toe aan zijn eerste seizoen. In de reguliere competitie speelde hij 33 wedstrijden. In Breda heeft de middenvelder nog een contract lopen voor drie seizoenen.

Bij een vertrek van Van der Leegte zou het aantal Nederlanders bij Wolfsburg terug gereduceerd worden tot één. Enkel Kevin Hofland blijft nog over nadat tijdens de winterstop aanvaller Rick Hoogendorp mocht vertrekken. Hofland is overigens de aanvoerder van de club die nog steeds niet zeker is van het behoud in de Bundesliga.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties