Lyon al erg actief op zoek naar vervanger Houllier

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lyon al erg actief op zoek naar vervanger Houllier
Foto: © SC

Bij de Franse landskampioen Olympique Lyon laten ze er geen gras over groeien. Daags nadat Gérard Houllier zijn ontslag indiende, is de club al gaan aankloppen bij de coach van de  Franse bekerwinnaar FC Sochaux, Alain Perrin, om te zien of hij geen interesse heeft. De geruchtenmolen dacht nochtans dat Didier Deschamps de nieuwe sterke man aan het hoofd van de selectie zou worden. De Fransman zou vandaag zijn opgestapt bij Juventus Turijn, maar officieel is dat bericht nog niet.

"Jean-Michel Aulas (voorzitter van Lyon, red) heeft me vrijdag gebeld. We zijn niet ingegaan op de details, maar Aulas heeft me de situatie van zijn club uitgelegd en ik heb gezegd hoe ik er over denk. Trainer worden bij Lyon zou uiteraard een geweldige uitdaging zijn", aldus Perrin in de toonaangevende Franse sportkrant L'Equipe.

Perrin was nog maar één seizoen werkzaam in Montbéliard, maar hij bezorgde de plaatselijke voetbaltrots wel de Franse beker na een overwinning in de strafschoppen tegen zijn ex-club Olympique Marseille. Perrin kwam toen over van het Engelse Portsmouth waar hij was ontslagen. Naast Marseille trainde hij in Frankrijk ook nog ES Troyes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties