'Duisburg gaat Lamey aantrekken'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Duisburg gaat Lamey aantrekken'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Duitse promovendus MSV Duisburg is druk bezig te versterken met het oog op volgend seizoen in de Bundesliga. Volgens Der Kicker zal de club dichtbij de Nederlandse grens Michael Lamey binnenhalen. De 27-jarige verdediger zal overkomen van de Nederlandse landskampioen PSV Eindhoven. 

Duisburg heeft al acht aankopen gedaan voor volgend seizoen, onder wie ook Mannaseh Ishiaku van Club Brugge. In Duisburg waren ze nog op zoek naar een speler die goed uit de voeten kan op de rechtsachterpositie. Lamey lijkt voor hen de ideale kandidaat om die leemte op te vullen.

Lamey zat op een dood spoor bij PSV. Hij kreeg tijdens het afgelopen seizoen nauwelijks speelkansen van trainer Ronald Koeman. Zijn contract liep af op het einde van dit seizoen waardoor hij transfervrij zou kunnen vertrekken.

Lamey stond sinds het seizoen 2002/3 onder contract in Eindhoven. Alleen tijdens het seizoen 2005/6 speelde hij vaak in de hoofdmacht van de lampenclub. In zijn eerste twee jaar bij de club werd hij achtereenvolgens verhuurd aan AZ Alkmaar en FC Utrecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties