Wezemaal kent Europese tegenstanders

K M
| 0 reacties
Wezemaal kent Europese tegenstanders
Foto: © SC

Rapide Wezemaal kent sinds donderdagmiddag zijn Europese tegenstanders in de Uefa Women’s Cup. Van 9 tot 14 augustus zal onze Belgische vertegenwoordiger te vinden zijn in Kroatië werd het van start zal gaan in de eerste kwalificatieronde.

Het Kroatische WFC Osijek organiseert immers een mini-tornooi waar naast Wezemaal ook SU 1° Dezembro uit Portugal en Cardiff City LFC uit Wales zullen deelnemen. De winnaar van deze poule zal samen met 9 andere poule-winaars en 1 runner-up doorstoten naar de tweede kwalificatieronde.
 
Mocht Wezemaal doorstoten als groepwinnaar dan komen ze in de volgende ronde, die gespeeld wordt tussen 11 en 16 oktober, in hun poule alvast het Duitse 1. FFC Frankfurt tegen. Stoten ze door als enigste runner-up dan is Umea IK uit Zweden alvast één van de tegenstanders. Van de vier poules van telkens vier ploegen zullen de eerste twee uit elke poule doorstoten naar de kwartfinales die gespeeld worden op 14/15 en 21/22 november met een heen- en terugwedstrijd. De Finale, die ook met een heen- en terugwedstrijd wordt afgewerkt, is op 17 en 24 mei.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties