Seizoen zit er mogelijk op voor Rune Lange

viki meeuwis
| 0 reacties
Seizoen zit er mogelijk op voor Rune Lange
Foto: © SC

Het ziet er naar uit dat Vålerenga het misschien de rest van het seizoen zonder Rune Lange zal moeten stellen. Lange liep de blessure vanavond op tijdens de wedstrijd tegen Flora Talinn in de eerste ronde van de UEFA Cup.
 
Lange ging in de 70e minuut in duel met een speler van Talinn en liep een blessure aan de knie op. Lange viel onmiddellijk neer en het was duidelijk dat hij in pijn verkeerde. De Noor stond op dat moment nog maar een goede twintig minuten op het veld, hij was ingevallen voor Mohammed Fellah.
 
Håkon Schwabe, het hoofd van de medische dienst bij Vålerenga is er niet gerust in. “We gaan ervan uit dat het een ernstige blessure is. Morgen gaan we een MRI scan doen om vast te stellen hoe erg de schade is. Vermoedelijk heeft Rune een blessure aan de kruisbanden opgelopen. Als dat het geval is, zal hij vermoedelijk de rest van het seizoen moeten missen.”
 
Directeur Sport Jan-Erik Aalbu liet al optekenen dat indien Lange de rest van het seizoen niet beschikbaar is dat de club op zoek zal gaan naar een nieuwe spits.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eliteserien

Nieuwste reacties