Voetbalkrant neemt Bundesliga onder de loep

Philippe Crols
| 0 reacties
Voetbalkrant neemt Bundesliga onder de loep
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In België werd de competitie afgelopen weekend op gang getrapt en komend weekend is het de beurt aan de Bundesliga. Wij van Voetbalkrant blikken deze week graag vooruit en laten u even weten waaraan u zich kan en mag verwachten.

Wat mag u deze week verwachten?

Voetbalkrant zal vanaf vandaag telkens een paar ploegen voorstellen. In een korte voorbeschouwing kijken we hoe de clubs het er vorig seizoen vanaf brachten, wat ze op de transfermarkt uitrichtten en wat we er komend seizoen van mogen verwachten. U krijgt 19 voorbeschouwingen geserveerd, eentje van elke club en een globale voorbeschouwing.

Maandag stellen we Karlsruhe, Hansa Rostock, Duisburg en Wolfsburg aan u voor. Dinsdag is het dan de beurt aan Frankfurt, Cottbus, Bielefeld en Hannover. Hertha, Dortmund, Bochum en HSV en Nürnberg zijn voor woensdag. Leverkusen, Bayern, Werder, Schalke en Stuttgart houden we voor donderdag.

Verder zullen we donderdag ook de weinige Belgen die komend seizoen in de Bundesliga aan de slag zullen gaan voorstellen en krijgt u een prognose van Voetbalkrant.

Vrijdag dan volgt de voorbeschouwing van de eerste speeldag die komend weekend op het programma staat.

Wat mag u het jaar door verwachten?

Wij van Voetbalkrant gaan proberen om de Bundesliga zo goed mogelijk te verslaan. Normaliter zal u op de eerste wedstrijddag van de speeldag een voorbeschouwing van de speeldag krijgen. Van zoveel mogelijk wedstrijden zal vervolgens een verslag volgen en daarna volgt een nabeschouwing.

Ook belichten we aan het einde van de speeldag onze landgenoten en geven we u de topschutterslijst mee.

Tevens gaan wij proberen om met zoveel mogelijk regelmaat een wedstrijd live te verslaan, maar daarover zal u als lezer op tijd wel info over vinden op Voetbalkrant zelf.

Tijdens de winterstop en het einde van het seizoen mag u uiteraard ook enkele specials van ons verwachten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties