Hoefkens koos voor ambitie en geld

Hoefkens koos voor ambitie en geld
Foto: © SC

Carl Hoefkens tekende gisteren een contract voor twee seizoenen bij West Bromwich Albion, vorig jaar gedegradeerd uit de Premier League. De Rode Duivel duizelt nog als hij de cijfers op zijn contract voor de geest haalt. "Ik kan haast niet geloven dat de bedragen die op mijn contract zijn ingevuld wel echt zijn."

"WBA is een keuze voor ambitie en voor het geld. Ik ben nu op een leeftijd gekomen waarop het financiële ook heel belangrijk is", aldus Hoefkens in Gazet van Antwerpen en Het Laatste Nieuws. "Het voorstel dat WBA me al gedaan had, vond ik ongelooflijk, maar mijn Engelse manager heeft nog betere voorwaarden kunnen lospeuteren bij de club", aldus een dolgelukkige Hoefkens.

Naar verluidt zou Hoefkens 60.000 euro per maand gaan verdienen bij WBA. "Ik ga me daar niet over uitspreken, maar het is wel een redelijk goede gok. Wat ik hier ga verdienen, kan geen enkele Belgische topclub mij betalen. Het gaat me wel niet alleen om geld. WBA is ook een erg ambitieuze club", aldus Hoefkens. "Het budget van WBA is twee keer zo groot als dat van Anderlecht en de ambitie is er dan ook naar", besluit de Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties