Schalke opnieuw tijdje zonder Larsen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Schalke opnieuw tijdje zonder Larsen
Foto: © SC

Søren Larsen heeft opnieuw af te rekenen met pech. De Deense aanvaller van Schalke 04 zal wederom een tweetal maanden langs de kant moeten blijven met een blessure die hij opliep in de aanloop van de competitieclash van afgelopen weekend in en tegen VfB Stuttgart. De international was nog maar net hersteld van een enkelblessure maar op training sloog het noodlot weer toe.

Larsen liep een blessure op na een duel met doelman Michael Neuer. Daarbij liep de onfortuinlijke Deen drie gebroken ribben op maar ook zijn longen werden geraakt. Momenteel ligt de aanvaller in het ziekenhuis van Gelsenkirchen en het Duitse sportblad Der Kicker schat zijn inactiviteit op twee maanden.

Larsen zou nu beginnen aan zijn derde seizoen bij die Königsblauen. Het eerste seizoen liep voor de jonge Deen nog voortvarend. Hij speelde dertig competitieduels en scoorde daarin tien keer. Vorig jaar kwam hij pas elf keer aan de bak in competitieverband en kon hij niet scoren. Ook toen al hield blessureleed hem een tijdje van de Duitse velden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties