Brøndby nu ook thuis onderuit

viki meeuwis
| 0 reacties
Brøndby nu ook thuis onderuit
Foto: © SC

Gisteren werd de eerste wedstrijd van de zesde speeldag SAS-Ligaen gespeeld. Daarin ontving Brøndby thuis de gasten uit Århus, AGF. De wedstrijd begon goed met een hoog tempo en vlot voetbal. Naarmate de eerste helft vorderde ging het tempo meer en meer uit de wedstrijd. Beide ploegen gingen met een brilscore de rust in. Voor de thuisploeg geen slechte zaak want het kwam in de eerste 45 minuten tot geen enkele doelkans. AGF wist enkele kansen via een afstandsschot te versieren en zes corners.

Na de rust ging het aan beide kanten beter. Morten ”Duncan” Rasmsussen kreeg een uitgelezen kans op doel maar dat was buiten keeper Steffen Rasmussen gerekend. Op het uur was het Peter Graulund die de bezoekers op voorsprong had kunnen brengen maar hij botste op Stephen Andersen in het doel van Brøndby. 

Het zag er lang naar uit dat 0-0 het eindresultaat zou blijven. In de toegevoegde tijd wist Mike Tullberg na een inworp de bal op acrobatische wijzze alsnog in doel te werken. AGF behaalt hiermee de eerste zege van het seizoen terwijl Brøndby voorlopig naar de achtste plaats wegzakt.

Brøndby – AGF: 0-1
Doelpunt: 0-1 Tullberg (’92)
Gele kaarten: BIF: Per Nielsen
Scheidsrechter: Nicolai Vollquartz
Toeschouwers: 13 534
 
Er worden vandaag nog vier wedstrijden gespeeld:
 
Randers FC - FC Nordsjælland (14.00u)
Viborg - AC Horsens (16.00u)
AaB OB Aalborg Stadion (16.00u)
FC København FC Midtjylland (18.00u)
 
De match tussen Lyngby en Esbjerg wordt maandag om 19.00u gespeeld.
 
 
 
 
 
 

 

 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Superliga

Nieuwste reacties