Man City wil Vieira

Man City wil Vieira
Foto: © SC

MANCHESTER – Manchester City is sinds de aanstelling van manager Sven Goran Eriksson zich vooral gaan storten op de Italiaanse markt. Rolando Bianchi en Valeri Bojinov werden aangetrokken terwijl de transfer van Giorgio Chiellini net mislukte. Volgens News of the World is het volgende doelwit Patrick Vieira.
 
Vieira staat momenteel op de loonlijst van Inter, maar komt daar amper aan de bak. De Franse middenvelder speelde tot dusver enkel mee in de Italiaanse Supercup. Voor de rest van de wedstrijden was hij geblesseerd. Tevens veroorzaakte hij kwaad bloed bij de Milanese ploeg door begin september wel mee te spelen met de Franse nationale ploeg en zich daar opnieuw te blesseren.
 
Manchester City zou 7 miljoen euro veil hebben voor Vieira. Inter nam hem in de zomer van 2006 voor 9,5 miljoen euro over van Juventus die er een jaar geleden 20 miljoen voor over hadden om de Fransman over te nemen. De 31-jarige Vieira heeft al tonnen ervaring met het Engelse voetbal, want hij speelde reeds 10 seizoenen voor Arsenal en was er in zijn laatste jaren zelfs kapitein.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties