Zamparini: 'Ik zou Del Piero morgen aantrekken'

Zamparini: 'Ik zou Del Piero morgen aantrekken'
Foto: © SC

PALERMO – Sinds Alessio Secco, technisch directeur bij Juventus, aankondigde dat het mogelijk is dat Alessandro Del Piero eind dit seizoen vertrekt, zijn al verschillende clubs aan de aanvaller gelinkt. Palermo is de laatste club die aan de spits wordt gelinkt.
 
De eerste club die aan Del Piero werd gelinkt, was concurrent AC Milan maar vice-voorzitter Adriano Galliani ontkende de interesse. Vervolgens was het Luigi Corioni, voorzitter van Brescia, die meedeelde dat hij het clubicoon van Juventus wou aantrekken. Ten slotte is er tevens Queen Park Rangers die met Flavio Briatore een Italiaanse eigenaar hebben en is er met Francesco Guidolin een Italiaanse trainer die getipt wordt als de nieuwe manager van de club.
 
De laatste ploeg die hun interesse kenbaar maakte, is Palermo via voorzitter Maurizio Zamparini. “Ik zou Del Piero morgenochtend aantrekken,” onthulde Zamparini. “Ik zou zijn loon niet kunnen betalen, maar als er sponsors zouden zijn die ons zouden kunnen helpen, dan staat onze deur open.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties