Van der Vaart wordt gevolgd door Inter

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van der Vaart wordt gevolgd door Inter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Italiaanse landskampioen Inter Milaan volgt momenteel de prestaties van de Nederlander Rafael Van der Vaart op de voet. Scouts van de nerazzuri zaten vorige zaterdag in de tribune in Constanta om hem te volgen tijdens de kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Roemenië. Ook bij het EK-kwalificatietreffen tegen Slovenië zullen er scouts zijn om de middenvelder van Hamburg SV te volgen.

Het staat zo goed als vast dat Van der Vaart op het einde van dit seizoen zal vertrekken bij die Rothosen. Deze zomer kon het jeugdproduct van Ajax Amsterdam al op nadrukkelijke belangstelling van Valencia genieten maar die transfer ging toen - zeer tegen de zin van Van der Vaart - niet door. De international ligt nog tot 2010 vast in de HSH Nordbank Arena en een verkoop moet Hamburg een flinke stuiver opleveren. 

Van der Vaart kende ondanks de transferbeslommeringen een schitterende seizoensstart bij Hamburg. Hij scoorde al zeven keer in acht duels en daarmee heeft hij het record geëvenaard van de legendarische Duitser Uwe Seeler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties