Arsenal en Chelsea pakken overwinning

Kristof Blomme
| 0 reacties
Arsenal en Chelsea pakken overwinning
Foto: © SC

Arsenal en Chelsea hebben zaterdagmiddag hun partij winnend afgesloten. De Gunners klopten Bolton met 2-0. Chelsea haalde het bij Middlesbrough met dezelfde score. 

Bolton kon tot de pauze gelijke tred houden met Arsenal. Op het uur brak verdediger Touré de ban voor de thuisploeg. Tien minuten voor affluiten verdubbelde Rosicky de voorsprong. 

Chelsea kwam al vroeg op voorsprong dankzij de onvermijdelijke Drogba. Na een uur voetballen zette Alex, met zijn eerste doelpunt voor Chelsea, de eindstand op het bord. 

Manchester City blijft eveneens bovenin meedraaien. Het won van Birmingham dankzij een doelpunt van Elano voor de pauze.

Portsmouth en Blackburn, die de vijfde plaats deelden met Chelsea, wonnen ook hun partijen. Portsmouth haalde het bij Wigan met 0-2. Het duurde tot tien minuten voor tijd voor Benjani scoorde. Even later besliste Johnson de partij helemaal. 

Blackburn nam gemakkelijk afstand van Reading. Na twintig minuten hadden McCarthy en Santa Cruz de thuisploeg al op een 2-0 voorsprong gebracht. Tugay en opnieuw McCarthy maakten er zelfs 4-0 van. Uiteindelijk kon Doyle de eer redden met twee doelpunten in de slotfase, 4-2. 

De degradatietopper tussen Fulham en Derby eindigde op 0-0. Kort voor de pauze moest de thuisploeg met tien man verder na een rode kaart voor Konchesky.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties