Dahmane wacht tot december

Dahmane wacht tot december
Foto: © SC

Mohamed Dahmane mocht zaterdag tegen Charleroi verrassend op de rechterflank starten van Hugo Broos. Hij bedankte voor het vertrouwen door de beslissende treffer tegen de netten te koppen. Hij is dan ook enorm opgetogen met zijn eerste doelpunt voor Racing Genk. Dahmane mocht voor het eerst op rechts spelen. Hij was zelf totaal verrast aangezien hij op training de hele week op links speelde. Hij beseft dat hij deze kans met beide handen moest grijpen.

Dahmane verhuisde deze zomer van Bergen naar Genk, maar beleefde moeilijke tijden in Limburg. Tot de blessure van Tom Soetaers kreeg hij amper speelminuten. Hij gaf zelf toe dat de omschakeling zwaar was. "Bij Bergen zette ik de lijnen uit in de spits, toen kreeg ik ook veel meer kansen. Maar hier zit je bij een topclub."
Dahmane werd door TD Willy Reynders naar Genk gehaald als opvolger van Kevin Vandenbergh als diepe spits. Maar Broos zag de Algerijnse Fransman liever op de flanken spelen. Dahmane zelf komt het liefst als spits aan de bak, maar wil nog geen balans opmaken. Pas in december wil hij gaan samenzitten met de sportieve staf. "Heb ik voldoende potentieel om deze club iets bij te brengen? Tegen dan wil ik op die vraag een antwoord krijgen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties