Kompany en Van Buyten in actie

Philippe Crols
| 0 reacties
Kompany en Van Buyten in actie
Foto: © SC

Afgelopen weekend slaagde geen enkele Belg in Duitse loondienst erin een wedstrijd te winnen. Wel positief is dat drie van de vier landgenoten speelgelegenheid kregen.

Vincent Kompany speelde met HSV bijvoorbeeld weer de hele wedstrijd ondanks het feit dat zijn moeder pas woensdag begraven werd. Ondanks dat onze landgenoot Krstajic liet lopen bij de 1-0 speelde de Rode Duivel een goede partij op het middenveld.

Daniël Van Buyten mocht ook nog eens opdraven. Twintig minuten voor tijd mocht hij voor Bayern in Stuttgart Kroos komen vervangen. Het kalf was toen echter al verdronken. De titelfavoriet leed zijn eerste nederlaag: 3-1.

Of we Manasseh Ishiaku volgend seizoen nog in de Bundesliga zien valt nog af te wachten. Zijn club Duisburg doet het zeer slecht en staat na een nieuwe nederlaag tegen Bochum op de voorlaatste plaats. Ishiaku zelf speelde de hele wedstrijd, maar ging dus mee ten onder.

Voor Peter van der Heyden was er zoals gewoonlijk geen plaatsje in de kern van Wolfsburg. Vanuit de tribune zag hij zijn ploeg met 1-2 verliezen van Leverkusen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties