Mourinho wil dan toch Engels bondscoach worden

Mourinho wil dan toch Engels bondscoach worden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Mourinho sluit het dan toch niet uit dat hij de volgende bondscoach van Engeland wordt. Vorige week klonk het nog volledig anders, toen wou hij eerder een andere topclub trainen.

Daar waar hij een week geleden nog volledig uitsloot dat hij bondscoach van Engeland zou worden, is de kans daartoe nu al wat groter. “Ik sluit niks uit. Als de FA me vraagt, zal ik zeker nadenken over het aanbod, maar ze moeten me eerst vragen” staat er te lezen in de boulevardkrant The Sun.
 
Een serieuze verandering van mening nadat hij vorige week nog zei dat de nationale ploeg getraind moest worden door een Engelsman. Misschien veranderde zijn mening onder druk van de publieke opinie. Uit verschillende internetpolls blijkt duidelijk dat het Engelse volk de voormalige coach van Chelsea als bondscoach wil.
 
“De bal ligt in het kamp van de FA. Als ze mij vragen, dan pas kan ik echt zeggen wat ik denk over die job. Zeg dus maar tegen de FA dat ze mij moeten komen halen”, gaat hij onverstoord verder. Of hij gevraagd zal worden is maar zeer de vraag. Voorlopig zou hij niet op het lijstje staan van mogelijke bondscoaches. FA-baas Brian Barwick beslist daarover en op zijn lijstje staan andere namen zoals die van Klinsmann, Capello en Redknapp.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties