Vrijschop beslissend in Wielsbeke - Meldert

Gentil Dossche
| 0 reacties
Vrijschop beslissend in Wielsbeke - Meldert
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een fel gewijzigd Meldert heeft de zespuntenmatch op het veld van Wielsbeke met een nederlaag afgesloten. Verbroedering speelde voor de pauze slecht, maar herpakte zich na de kampwisseling

Het wedstrijdbegin was rommelig met een festival van slechte passes. Gaandeweg nam Wielsbeke het meeste initiatief. De West-Vlamingen drukten Meldert op de eigen helft terug. Halfweg de eerste helft noopte Holvoet doelman De Valck tot een knappe interventie. Na een collectieve aanval miste een schot van Wostyn kracht om De Valck te verontrusten. Met de rust in zicht kregen de geelgroenen de beste kans. Van Nyvel knalde tegen Tielens aan.
 
Na de kampwisseling herstelde Meldert het evenwicht. Wostyn knalde na een misser in het zijnet. Even later hield De Valck met twee sublieme reacties Wostyn en Viaene van de openingstreffer. Rond het uur gooide coach Joly met Hilaerts en Leyman vers bloed in de strijd. Leyman werd voor het eerst sinds de jeugdreeksen in het offensieve compartiment geposteerd en deed dat verre van slecht. Bram kreeg zelfs een uitstekende mogelijkheid om de score te openen, doch Tielens was paraat. Na inzenden van Leyman kwam Hilaerts oog in oog met de plaatselijke portier die zijn netten ongeschonden hield. In het slotkwartier plaatste Viaene het leder binnen het bereik van De Valck. Nadat een afstandschot van De Pauw naast zoefde, bezorgde Goeminne met een prachtige vrije trap VB een nieuwe kater.
 
SC Wielsbeke: Tielens, Deplancke, Tubaert, Bostoen, Viaene (89’ Bekaert), Wostyn, Eeckman, Holvoet, Ouissem, Soenens (76’ Vanwynsberghe) en Vandeburie (72’ Goeminne).
 
VB Meldert: De Valck, Coenen, De Meyer (87’ Van Den Driessche), Wellens, Van Nyvel, De Leu (59’ Hilaerts), Paerewyck (59’ Leyman), De Neef, De Pauw, Van De Perre en Tresignie.
 
Doelpunt: 83’ Goeminne 1-0.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga A

Nieuwste reacties