Dosunmu: 'We hebben veel geluk gehad'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Dosunmu: 'We hebben veel geluk gehad'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tosin Dosunmu scoorde tegen KV Mechelen zijn vijfde doelpunt van het seizoen. "Het vertrouwen wordt groter, maar we hebben veel geluk gehad", reageert de goedlachse aanvaller van Germinal Beerschot.

"Ik krijg één goede kans en ik scoor", lacht Dosunmu zijn tanden bloot. De Nigeriaan ging wel volmondig akkoord dat paars-wit het heel moeilijk had met KV Mechelen. "Het is geen makkelijke ploeg voor ons om te tegen te spelen. De spelers werken zeer hard. Je dribbelt er eentje en er staat meteen een tweede klaar."
"We hebben geluk dat we hier kunnen winnen", herhaalt de aanvaller maar liefst drie keer. "Het ligt misschien in mijn geloof, maar in het leven moet je geluk hebben. De eerste drie matchen van het jaar speelden we goed, maar kenden we geen geluk. Nu hebben we dat wel. Bij een strafschop heb je 70-80 procent kans om te scoren. Alle credits gaan naar Steppe, maar hij heeft misschien ook een beetje geluk."
 
Germinal Beerschot pakte Achter de Kazerne zijn zevende overwinning op rij. "21 op 21. We kunnen het zelf niet geloven. In het begin van het jaar hadden we het moeilijk, maar de laatste weken vinden we de balans in de ploeg. Het belangrijkste is dat we nu volgende wedstrijd winnen. Dan kunnen we relax de winterstop in en ons rustig voorbereiden op de tweede helft van het seizoen." [AN]
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties