Standard is niet te spreken over arbitrage

Philippe Crols
| 0 reacties
Standard is niet te spreken over arbitrage
Foto: © SC

Standard verloor afgelopen weekend punten in Dender. Het bleef 0-0. De Rouches waren na afloop van de wedstrijd niet te spreken over spelleider Burie.

In verschillende kranten uiten de spelers van Standard hun ongenoegen over de spelleiding van afgelopen zaterdag. "De scheids floot voortdurend in ons nadeel en dan raak je als ploeg sneller gefrustreerd. Dat we niet konden scoren hielp natuurlijk ook niet echt", aldus aanvoerder Steven Defour.

Oguchi Onyewu vond op zijn beurt dat de Luikenaars enkele elfmeters werden onthouden. "Ik telde eigenlijk drie strafschoppen", aldus de verdediger van Standard.

Een andere verdediger van Standard, Sarr, meent dan weer dat scheidsrechter Burie iets tegen hem heeft. "Ik denk echt dat de scheidsrechter mijn gezicht niet kan zien. Over die strafschop dat ons onthouden werd: ik stond ver weg van die fase, maar ik zag zelfs dat het strafschop was. Club Brugge had de elfmeter allicht wel gekregen."

Pierre François heeft het laatste woord: "We gaan de scheids niet wreken. We moeten enkel constateren dat hij niet de kwaliteiten heeft om belangrijke wedstrijden te leiden. De Scheidsrechterscommissie zal hem wel beoordelen."

Milan Jovanovic stak de hand dan weer volledig in eigen boezem. "Ikzelf had zeker moeten scoren. Dat is eigenlijk het enige wat deze jonge groep nog moet leren. Grote en kleine kansen afmaken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties