Sollied is een leugenaar volgens Stoica

Sollied is een leugenaar volgens Stoica
Foto: © SC

Het is algemeen geweten dat de relatie tussen Alin Stoica en trainer Trond Sollied niet perfect is. Het is maar de vraag of de Roemeen na de winterstop nog terugkeert naar Gent, zeker nadat Stoica nu laat weten dat Trond Sollied leugens over hem vertelt.

"Ik heb een goede relatie met voorzitter De Witte en daarom wil ik eigenlijk geen relletje via de media voeren, maar de trainer laat mij geen andere keuze. Ik moest op de clubwebsite lezen dat de trainer geen risico's met mij wou nemen omwille van een lichte blessure... Tiens, ik wist niet dat ik geblesseerd was? Ik heb vorige week elke training tot de laatste minuut afgewerkt, daarenboven slaagde ik met brio voor mijn fysieke tests die onlangs werden afgenomen", reageerde de kleine Roemeen. En Stoica ging nog verder: "De informatie die Sollied doorgeeft aan de fans, is niet de waarheid. Hij vertelt met andere woorden leugens over mij. Dat is een gebrek aan respect voor mij, én voor de supporters", sneerde Stoica. 

Stoica is de hele polemiek meer dan beu. Hij wil zo snel mogelijk een oplossing voor zijn situatie, het mag dus duidelijk zijn dat de Roemeen aanstuurt op een vertrek bij de Buffalo's. AA Gent zou willen meewerken aan een eventuele transfer, Stoica werd eerder al in verband gebracht met onder andere FCV Dender. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties