Charleroi heeft een oude bekende in beeld

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Charleroi heeft een oude bekende in beeld
Foto: © SC

SC Charleroi is op zoek naar een nieuwe hoofdcoach nadat Philippe Vande Walle vorige maand een stap opzij zette. Voorlopig neemt Thierry Siquet de honneurs waar, maar nu is Luka Peruzovic in beeld.

Momenteel beraadt SC Charleroi wel of het wil doorgaan met Thierry Siquet aan het roer als hoofdtrainer. De club heeft nu ook Luka Peruzovic in gedachten. Hij is een oude bekende in het zwarte land want hij was al drie keer eeder trainer bij de club.

Een vriend van Charleroi-voorzitter Abbas Bayat heeft Peruzovic gepolst voor het avontuur. De Kroaat zegt in de krant Het Laatste Nieuws dat hij niet afkerig staat tegenover een nieuwe opdracht in Charleroi. "Ik sta open voor elk avontuur. Er is wel de voorwaarde dat het voor langer dan zes maanden is. Charleroi moet opnieuw iets kunnen opbouwen na de periode van Jacky Mathijssen", aldus Peruzovic.

De laatste keer dat Luka Peruzovic de spelersselectie van de Karolo's in handen had, was in 1999. Toen moest hij kort voor de winterstop zijn biezen al pakken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties