Van Wijk gelooft in de redding van STVV

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van Wijk gelooft in de redding van STVV
Foto: © SC

Het gaat niet goed met Sint-Truiden VV. De Limburgers zijn één van de gedoodverfde kandidaten om volgend seizoen een reeks lager te spelen. Trainer Dennis Van Wijk gelooft niet dat het zover zal komen.

"We hebben genoeg ervaring en métier in de ploeg. Bovendien hebben we ook nog ervaring met degradatievoetbal", wil Dennis Van Wijk de zaken positief inzien in de krant Het Nieuwsblad.

Nochtans zijn de resultaten niet goed te noemen. Tegen rechtstreekse concurrenten werd maar 1 op 6 gehaald. "Het punt tegen Bergen was ons eerste op verplaatsing. Dat is een klein succes. KV Mechelen schoot bij ons tweemaal tussen de palen en daar verliezen we tegen. In die wedstrijd had die scheidsrechter net zo goed een strafschop voor ons kunnen fluiten", gaat de Nederlander verder.

De STVV-coach beseft ook wel dat veel zal afhangen van de wintertransferperiode. "Veel hangt af hoe de verschillende teams de transferperiode zullen doorkomen. Ik zou niet naar hier gekomen zijn mocht ik er niet in geloven. Ik weet wat hier rondloopt", besluit Van Wijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties