Twee spelers STVV tekenen (nog) niet bij

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Twee spelers STVV tekenen (nog) niet bij
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

STVV heeft naast de belabberde situatie in de Jupiler League dezer dagen nog andere katten te geselen. Peter Delorge en Nicky Hayen, twee jeugdproducten, willen vooralsnog niet bijtekenen om verschillende redenen.

Sint-Truiden VV had op het einde van dit seizoen negen contracten die afliepen maar dit weekend is werk gemaakt van contractverlengingen. Sander Debroux blijft langer, de optie in het contract van Kevin Van Dessel werd gelicht en eerstdaags gebeurt dit ook met het contract van Cephas Chimedza. De andere namen van eindecontractspelers zijn Kris Buvens, Asanda Sishuba, Egon Wisniowski en Rocky Peeters.

Twee spelers, nota bene twee clubmonumenten en jeugdproducten, willen vooralsnog niet bijtekenen. Zaterdag praatte de club met Nicky Hayen en Peter Delorge. "We hebben hen een voorstel gedaan dat beter is dan het vorige", aldus Guy Mangelschots in de krant Het Belang van Limburg.

Beide spelers kijken voorlopig liever de kat uit de boom. "Ik steek niet weg dat ik ambitieus ben en het wat hogerop wil proberen. Ik besef wel dat ik mijn niveau dan wel zal moeten opkrikken, maar de laatste drie wedstrijden speelde ik wel weer goed. Ik zal niet meer zo rap bijtekenen als de vorige keer", aldus Nicky Hayen.

Peter Delorge vindt het nieuwe voorstel dan weer niet toerijkend. "Als we op een veilige plaats staan, dan teken ik misschien onmiddellijk bij. Nu laat ik nog alle opties open. Het voorstel dat ik nu kreeg, is niet goed genoeg. Ik moet aan mijn toekomst denken", aldus Delorge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties