Derby versterkt zich met een Argentijn

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Derby versterkt zich met een Argentijn
Foto: © SC

Derby County, de hekkensluiter in de Premier League, wil zich toch nog versterken om de degradatie te vermijden. Het haalde alvast een Argentijn binnen en het heeft de Fransman Laurent Robert op proef.

De Argentijn Emanuel Villa is zo goed als rond met The Rams. Deze week komt hij naar Engeland om nog een medische keuring te ondergaan. De 25-jarige aanvaller komt over van het Mexicaanse Tecos UA Guadalajara. Eerder speelde hij voor Atlas in hetzelfde land. In twee seizoenen in Mexico scoorde hij 28 doelpunten in 63 wedstrijden.

Ook Laurent Robert is op proef in Derbyshire. Sinds vorige zomer zit hij zonder team. Daarvoor speelde hij bij FC Portsmouth maar hij kende zijn beste periode bij Newcastle United. "Robert komt een paar dagen bij ons trainen. We zullen zien welke conditie hij heeft. Het mag duidelijk zijn dat er in januari heel wat moet gaan gebeuren", aldus manager Paul Jewell. Robert is ondertussen 32 jaar.

Derby County haalde maar zeven punten uit 21 wedstrijden en is gedoemd om straks terug te keren naar The Championship. De voorlaatste in het klassement, FC Fulham, heeft al acht punten meer gesprokkeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties