Vanhoof: 'De geleidelijke weg volgen'

Nico Wieme
| 0 reacties
Vanhoof: 'De geleidelijke weg volgen'
Foto: © SC

Op de website van KV Mechelen blikt sportdirecteur Fi Vanhoof eerlijk en open terug op de rentree van Malinwa in de eerste klasse. Hij vindt dat KV niet altijd beloond werd voor het geleverde spel, maar dat de kern nog progressiemogelijkheden heeft.

Fi Vanhoof is vrij tevreden over de vijftien punten die KV Mechelen tot nu toe wist te behalen.We hebben in alle wedstrijden heel hard moeten zwoegen, maar zijn daar niet altijd voor beloond geweest. Tegen het einde van de heenronde kon de groep beter op resultaat spelen. Er is dus progressie en die is nog lang niet ten einde. Globaal gezien ben ik dus een tevreden man.” Voor de sportdirecteur is de blessure van Xavier Chen de voornaamst reden van het minder presteren van de defensie.
 
Vanhoof vindt de transferactiviteiten van KV geslaagd, zowel in de zomer als nu. “Ik denk dat weinig clubs kunnen zeggen dat ze met Xavier Chen, Koen Persoons en Aloïs Nong zoveel geslaagde transfers hebben gerealiseerd. De routine die we ontbeerden, hebben we nu met Anis Boussaidi, Patrice Noukeu en Olivier Renard gehaald.”
 
Een van de steunpilaren van Malinwa is het ongebreidelde enthousiasme. “Zolang de wisselwerking tussen de trainer, de supporters, de spelers en het bestuur goed blijft, zal het enthousiasme niet wegebben. Als club hebben we de laatste jaren aan een hels tempo een mooi parcours afgelegd. We moeten de geleidelijke weg blijven volgen. En dat zal met vallen en opstaan gebeuren”, besluit Vanhoof.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties