Balaban krijgt straks een nieuwe trainer

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Balaban krijgt straks een nieuwe trainer
Foto: © SC

Dinamo Zagreb, de fiere leider in de Kroatische voetbalcompetitie, moet meteen op zoek naar een nieuwe coach. Branko Ivankovic stapte op na felle kritiek van vice-voorzitter Zdravko Mamic. Dinamo Zagreb is het team van ex-Club Brugge-spits Bosko Balaban.

De Kroatische competitie ligt momenteel stil door de winterstop. Momenteel werken de speler indoortoernooien af. Nadat Dinamo op zo'n indoortoernooi vroegtijdig werd uitgeschakeld, kon vice-preses Zdravko Mamic zich niet meer bedwingen en trok hij fel van leer tegenover Branko Ivankovic.

Diens reactie op Mamic was alvast duidelijk. "Ik stop ermee en niets of niemand kan me nog op andere gedachten brengen. Het zijn de uitlatingen van Mamic die me deden beslissen ermee te kappen. Desondanks ben ik niet boos op hem en onderhoud ik nog steeds een goede verhouding met de club", aldus Ivankovic in de Kroatische pers.

Eind februari wordt er pas weer afgetrapt in de Kroatische competitie. De club zoekt nu in de eigen rangen een trainer die de confortabele voorsprong van twaalf punten op naaste belager NK Rijeka zal verdedigen tot op het einde van dit seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties