Been biedt ontslag aan bij NEC

Nico Wieme
| 0 reacties
Been biedt ontslag aan bij NEC
Foto: © SC

NEC-trainer Mario Been heeft vanavond na afloop van de verloren bekerwedstrijd tegen FC Zwolle opnieuw zijn ontslag aangeboden.

Mario Been neemt de bekernederlaag van vanavond tegen FC Zwolle zeer ernstig. In zoverre zelfs dat hij het ploegbelang wil laten primeren op zijn eigen belang. "Ik heb de spelers stuk voor stuk gevraagd of het aan mij ligt. Had er eentje 'ja' gezegd, was ik geen trainer meer geweest. Ik ben ze opnieuw stuk voor stuk langs gegaan. Maar niemand zei iets", aldus Been.
Door de positieve reacties van de spelers besloot Been dan maar om zondag aanstaande gewoon op de bank te zitten tijdens de competitiewedstrijd in eigen huis tegen Ajax. De geplaagde trainer is echter niet mals voor zijn spelers. "Er zal dan zeker iets moeten veranderen aan de instelling van de spelers. We stonden vandaag bij de aftrap al met 0-1 achter, op de wijze zoals we aan de wedstrijd begonnen. We hebben in negentig minuten geen enkele keer strijd geleverd en verloren elk duel", trekt Been van leer. "Met dit stelletje pseudowinnaars komen we niet ver. Ik heb alle spelers dan ook een boete van 500 euro gegeven. Voor dat geld gaan we een leuk doel zoeken. De spelers lijken het geld niet nodig te hebben, anders hadden ze wel wat meer hun best gedaan."
De teleurstelling zat diep bij Been. "Ik heb de jongens vooraf nog zo gewaarschuwd, maar blijkbaar ben ik nog niet duidelijk genoeg geweest. Dit was vandaag een grote wanvertoning, een regelrechte schande." Opmerkelijk was dat de geplande persconferentie na afloop van de wedstrijd niet plaatsvond. "Jammer", was de korte reactie van de NEC-coach.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties