Joao Carlos blijft (voorlopig) bij Lokeren

Nico Wieme
| 0 reacties
Joao Carlos blijft (voorlopig) bij Lokeren
Foto: © SC

Joao Carlos stond de afgelopen transferperiode in de belangstelling van Rode Ster Belgrado. Na het sluiten van de Servische transfermarkt blijkt dat de Lokerenverdediger gewoon in het Waasland blijft.

Lokerentrainer Georges Leekens is een tevreden man. Zijn topverdediger Joao Carlos zal Daknam nog niet meteen verlaten. De Braziliaan blijft minstens tot het eind van het seizoen in Lokeren.
Rode Ster Belgrado hengelde weliswaar naar de diensten van de sierlijke speler, maar de Servische club was niet bereid om drie miljoen euro op tafel te leggen.
 
Meer dan waarschijnlijk is de Braziliaan wel aan zijn laatste maanden bij de club van voorzitter Roger Lambrecht bezig, want Anderlecht en Standard staan naar verluidt te popelen om hem over te nemen. Standard zou al een mooi bod hebben gedaan, maar Carlos lijkt zijn pijlen zelf op de hoofdstad te richten. De 26-jarige speler ligt nog tot 2010 onder contract in Lokeren, waar hij in 2004 arriveerde. Daarvoor speelde hij bij CSKA Sofia in Bulgarije.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties