Godart wederom in opspraak gebracht

Godart wederom in opspraak gebracht
Foto: © SC

Dimitri Godart ligt weer onder vuur. Nadat eerder dit seizoen KVK Tienen zijn beklag maakte over de scheidsrechter, onderneemt ook Olympic Charleroi actie tegen hem.

Godart was afgelopen weekend scheidsrechter in het duel tussen Olympic Charleroi en KV Oostende. De West-Vlamingen wonnen het duel met 3-1, maar de tweede club uit Charleroi voelde zich achteraf bestolen. Zo werd er een doelpunt van de Walen om onduidelijke redenen afgekeurd en vond men de rode kaart voor Nicolas Flammini (foto) te zwaar. De actie van de verdediger zorgde er echter wel voor dat Kaiper waarschijnlijk voor de rest van het seizoen out is. Olympic zal echter een brief naar de Voetbalbond sturen om Godart te wraken.
 
Zij volgen daarmee het voorbeeld van Tienen die eerder op het seizoen al vroegen om Godart geen enkele van hun wedstrijden meer te laten fluiten. Die vraag kwam er nadat speler Michaël Lacroix een klacht indiende tegen Godart omdat die tijdens de wedstrijd Eupen – Tienen Lacroix een vuile zwarte zou genoemd hebben.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties