De Boeck: 'Goede match ondanks 0-0'

Nico Wieme
| 0 reacties
De Boeck: 'Goede match ondanks 0-0'
Foto: © SC

Cercle Brugge kwam thuis niet tot scoren tegen Bergen. Ondanks het gelijkspel toonde coach Glen De Boeck zich niet ontevreden.

Glen De Boeck begon met de felicitaties van collega Albert Cartier in ontvangst te nemen. De Cerclecoach had in tegenstelling tot enkele persmensen een goede wedstrijd gezien. “Ondanks de 0-0 heeft niemand zich vandaag verveeld. Het was een match met veel tempo. De twee ploegen wilden er een leuke match van maken.”
 
Toch toonde De Boeck zich niet blind voor de onvolmaaktheden van zijn team. “Er waren inderdaad te veel slordigheden in ons spel, die te maken hadden met omstandigheden waarover ik verder niet wil ingaan.” In de wandelgangen werd nadien gefluisterd dat de Cercletrainer zeer ontstemd was over de staat van het veld, maar gezien de polemiek van een tijdje geleden met de Brugse Groendienst wou De Boeck deze keer niet rechtstreeks zijn ongenoegen uiten.
 
Over Bergen had de ex-Anderlechthulpcoach ook woorden van lof. “Bergen is een goede tegenstander. Zij zullen wel tevreden zijn met dit resultaat. Wij niet, maar dat ligt niet aan Bergen. Zij nemen een logisch punt mee naar huis, bijna zelfs drie omdat wij op het einde te veel uit positie gingen lopen. Ik hoop echt dat de Draken zich redden, want het is een leuke ploeg om tegen te spelen.”
 
De Boeck wou met geen woord reppen over de aanstaande derby tegen Club Brugge. “Daar wil ik nu nog niet op ingaan. De andere uitslagen interesseren mij niet. Germinal Beerschot en Gent verliezen, wij doen nog mee voor de derde plaats. Ik ben daar eerlijk gezegd niet zo mee bezig geweest”, besloot de coach van groen-zwart zijn perspraatje.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties