Marseille bindt Taiwo en Valbuena langer aan zich

De Nijs Michael
| 0 reacties
Marseille bindt Taiwo en Valbuena langer aan zich
Foto: © SC

Marseille maakt werk van de toekomst, zo heeft de club nu Taye Taiwo langer aan zich gebonden. Ook Mathieu Valbuena ondertekende een contractverlenging in Zuid-Frankrijk.

Taye Taiwo is de vaste linksachter bij Marseille, bovendien beschikt de verdediger ook over heel wat aanvallende kwaliteiten en een keiharde trap. Marseille liet het contract van Tiawo, dat nog liep tot medio 2009, dan ook openbreken. Beide partijen kwamen tot een akkoord en Taiwo heeft intussen een contract tot de zomer van 2011 getekend.

Ook Mathieu Valbuena kan trainer Gerets bekoren. Daarom mag ook hij zich verheugen op een langer verblijf in de Zuid-Franse stad. Valbuena tekende een contract tot 2013, bovendien is er een optie voor nog een extra seizoen opgenomen in het contract. 

Verder hoopt Marseille op korte termijn tot een akkoord te komen met Samir Nasri, zijn contract loopt af in de zomer van 2009. Het is echter niet zeker of Nasri zijn contract wil verlengen want het supertalent kan ook op interesse van Real Madrid, Arsenal en Juventus rekenen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties