Trainer Cossey na Leuven-Waasland

Giel Vermeulen
| 1 reacties
Trainer Cossey na Leuven-Waasland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland trainer Verkempinck daagde niet meer op na de nederlaag op Leuven. Hij en z'n team zullen er alles aan doen op Waasland uit degradatie te houden. Rudi Cossey toonde zich lovend over zowel spelers als achterban.

"We mogen terugblikken op een uitstekende terugronde", begon de trainer. Cossey was wederom bescheiden en loofde zijn sterke achterban en spelers: "Lof voor Jurgen (De Braekeleer, keeperstrainer) en Tom (De Cock, assistent-trainer) en de 'jongens'" Zo was Cossey ook de mensen die hard werken op de achtergrond dankbaar. "Ik ben maar een schakel in het geheel", besloot de trainer.

Over de match tegen Waasland: "Ik zag een fantastische eerste helft waarin kansen werden gecreëerd. De tweede helft was minder maar de jongens zijn er volop voor gegaan." begon Cossey. "Het is vroeger anders geweest maar vandaag stond er een groep op het veld. Ze hebben goed gespeeld zonder al te veel hulp vanop de zijlijn." ging de trainer door. "Boyen, Brogno en Ruytinx laat ik rusten voor komende wedstrijden. Andere jongens moeten weer op ritme geraken met oog op de eindronde"

Over die eindronde kon de Leuvense trainer nog meer kwijt: "De ploeg die het meeste honger heeft op eerste klasse, zal naar eerste gaan. Het hangt van de jongens af of we gaan of niet." Cossey kon niet spreken van een bepaalde favoriet of grootste kanshebber in tweede klasse.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties