Wedstrijdverslagen 2 prov B.O-Vl van de 30ste speeldag.

Hendrik De Vriesere
Wedstrijdverslagen 2 prov B.O-Vl van de 30ste speeldag.
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De titelstrijd lag nog open voor Voorde en Bambrugge maar beide teams speelde een gelijkestrijd uit met één punt zodat Voorde kampioen werd. Voor Borsbeke werd het een rampseizoen ze bleven puntenloos op de zestiende plaats.

Geraardsbergen - Kerksken 4-2

Na een onwaarschijnlijk pechseizoen beleeft Kerksken een tweede degradatie op rij. Een uur lang werd zondag nog tegengesparteld, maar een nochtans fel verjongd KSV bleek te sterk, eindstand 4-2.

Doelpunten : 20' Van Keymolen 0-1, 44 ' Van Den Borre 1-1, 58' Fleurinck 2-1, 74' Broodcorrens 3-1, 81' Van Vaerenberg 3-2, 86' De Leener 4-2.

Nederename - Meerbeke 7-2

Een uitgeblust Meerbeke ontsnapte aan dubbele cijfers een doelpunten festival voor de thuisploeg. Waar er nog twee treffers van Adam werden afgekeurd.

De doelpunten werden om beurten gescoord Adam, Vleminckx in de 25' en 30' vanop de stip 3-1, Sonck kon de 3-2 maken. De thuisploeg was beter in de afwerking en kon zou verder uitlopen, naar een 7-2 eindstand.

Ardennen - Bambrugge 4-4

Billijke draw na een heuse spektakelmatch met open vizier. Waar de bezoekers tevreden waren met dit gelijkspel en zo de tweede plaats kon veilig stellen.

Houtem - Winnik 0-0

Een pittige match die op een billijke puntendeling eindigde waarna Houtem het behoud kon vieren in hun reeks.

Voorde - Idegem 0-0

Bij de kampioen zat de voorbije feestweek in de kleren en de derby werd dan ook een einde seizoensmatch. Waarbij Keone Perreman en Patrice Katanga uitgewuifd werden.

Kenneth Asselman bleef steken op 29 goals, maar werd daarmee wel topschutter uit zijn reeks.

Mere - Oosterzele 1-1

Mere verloor De Groot op het halfuur met rood, maar bleef domineren. Ze kwamen op voorsprong via Meganck 1-0. In de toegevoegde tijd kon Leroy de bordjes in evenwicht brengen. Toch eindigde beide ploegen met tien man, want ook Davy Cooreman werd nog uitgesloten wegen protest 1-1 de eindstand.

Ninove - Munkzwalm 1-0

Op aangeven van Michael Torrekens besliste Bakirhan met een knappe treffer in de 58' de winninggoal voor de thuisploeg 1-0 de eindstand.

Wortegem - Borsbeke 3-0

De Zebra's wisten al snel dat ze een rampseizoen zonder punten zouden eindigen. Op Wortegem verloren ze hun laatste partij met 3-0.

Borsbeke heeft enkele wedstrijd gewonnen, toch maakte ze acht doelpunten maar kregen maar liefst 151 tegen hun eigen netten. We zullen uitkijken naar het volgend seizoen in de derde provinciale we danken tevens het bestuur en de supporters voor dit rampjaar die achter hun spelers en trainers bleven staan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (2B)

Nieuwste reacties