Pardo en Jansen mogen opkrassen bij Feyenoord

De Nijs Michael
| 0 reacties
Pardo en Jansen mogen opkrassen bij Feyenoord
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michael Jansen en Sebastián Pardo moeten op zoek naar een nieuwe werkgever. Feyenoord heeft namelijk besloten om de optie in het contract van Jansen niet te lichten, Pardo kreeg dan weer te horen dat zijn aflopend contract niet verlengd zal worden.

Michael Jansen kende in zijn carrière al heel wat pech, zo moest hij bij Vitesse twee jaar lang aan de kant blijven met hartklachten. Ondanks de medische problemen van Jansen gaf Feyenoord hem toch een kans, de Rotterdammers boden hem een contract van zes maanden met een optie op nog eens twee jaar aan. Feyenoord besloot dan om Jansen uit te lenen aan De Graafschap, maar daar brak de speler niet door. Hij kwam er amper zes keer in actie en kon niet overtuigen. Daarom heeft Feyenoord besloten om de optie in zijn contract niet te lichten.

Daarnaast mag ook Sebastián Pardo op zoek naar een nieuwe club, de Chileense middenvelder krijgt geen contractverlening bij Feyenoord. Een echte verrassing is dat niet want Pardo werd dit seizoen al uitgeleend aan Excelsior, daar speelde hij in totaal zestien wedstrijden. Pardo is sinds 2002 aan de slag bij Feyenoord, hij speelde er in totaal 85 officiële wedstrijden en vond 11 keer de weg naar de netten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties