De Keersmaecker hoopvol na aanstelling Vercauteren

Mathias Dumarey
| 11 reacties
De Keersmaecker hoopvol na aanstelling Vercauteren
Foto: © SC

Gisteren tekende Frank Vercauteren zijn contract als assistent-bondscoach op het bondsgebouw in Brussel. De verbintenis loopt tot en met het WK 2010 in Zuid-Afrika. Bondsvoorzitter François De Keersmaecker is alvast hoopvolg gestemd.

"Ik heb een heel goed oog in de samenwerking tussen Frank Vercauteren en René Vandereycken", aldus bondsvoorzitter François De Keersmaecker in de krant Het Nieuwsblad. "Vercauteren is lang niet de stugge en norse man waarvoor hij doorgaat in de media. Ik heb hem leren kennen als een aangename en correcte persoon. Ik vind dat we nu twee capabele mensen aan het hoofd van de nationale ploeg hebben", aldus de bondsvoorzitter.

"Het is nu de bedoeling dat België zich met deze twee trainers aan het hoofd kan plaatsen voor het WK 2010 in Zuid-Afrika. Als het ons met deze twee coaches niet zou lukken, dan zal het met niemand lukken", besluit De Keersmaecker. België neemt het in de WK-voorronde vanaf september op tegen Spanje, Turkije, Bosnië-Herzegovina, Armenië en Estland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties