Ruzie om Barry loopt uit de hand

Yves Dekoning
| 0 reacties
Ruzie om Barry loopt uit de hand
Foto: © SC

Liverpool probeert Gareth Barry weg te lokken bij Aston Villa, maar de club uit Birmingham wil zijn sterkhouder niet verliezen. De transfersoap groeit ondertussen uit tot een verbale oorlog.

Gareth Barry is Engels international en kapitein van Aston Villa. Liverpool ziet in de 27-jarige middenvelder de ideale aanwinst. De club bracht een bod van tien miljoen pond uit, maar dat was ruim onvoldoende voor Aston Villa. Eerder gaf Martin O'Neill al te kennen dat hij Barry ten allen prijze bij de Villains wil houden. Ook zijn ploegmaats vroegen hem om te blijven.

Ondertussen vecht de manager van Villa in de pers een oorlog uit met Rafael Benitez, manager van Liverpool. Deze liet eerder uitlekken dat hij twintig dagen geleden al met O'Neill had gesproken over een mogelijke overgang. Benitez zou nu willen wachten tot na het seizoen om opnieuw te onderhandelen.

Volgens O'Neill suggereerde Benitez dat er achter de schermen onderhandelingen waren gevoerd. Dit zou pertinent onwaar zijn. O'Neill wil nog steeds niet verkopen en zou dat ook tegen Benitez hebben gezegd. Ook het aanbod van Liverpool vindt ie lachwekkend. "Als Peter Crouch vijftien miljoen waard, is dan is Barry nog een stuk meer waard. Die is veel regelmatiger international dan Crouch." Volgens O'Neill probeert Benitez gewoon zijn achterban te paaien door de interesse in Barry.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties