Gerrard vraagt investeringen

Yves Dekoning
| 2 reacties
Gerrard vraagt investeringen
Foto: © SC

Liverpool FC jaagt al jarenlang tevergeefs op de titel in de Premier League. Met het geld van de Amerikaanse investeerders moet het volgend seizoen lukken.

Rafael Benitez moest Liverpool dit seizoen voor het eerst in  achttien jaar naa de titel leiden,  maar de Reds  werden reeds vroeg uit koers geslagen. Uiteindelijk bedroeg de achterstand op kampioen Manchester United aan het einde van de rit elf punten. Bij aanvoerder Steven Gerrard groeien de frustraties jaar na jaar. Het wordt voor hem steeds moeilijker om te aanvaarden. Hij roept eigenaars George Gillet en Tom Hicks dan ook op om fors te investeren in de ploeg.

Gerrard ziet elk jaar hetzelfde gebeuren. Reeds in november of december mag hij zijn titeldromen opbergen. In januari moet de managers smeken voor de versterkingen die er eigenlijk tijdens de zomer al hadden moeten komen. Hij vraagt dan ook dat de Amerikanen hun beloften nakomen en voldoende geld op tafel leggen om te concurreren met Manchester United, Chelsea en Arsenal. Gerrard zou vooral graag Gareth Barry en andere toppers zien komen. Hij voelt de wanhoop om kampioen te worden groeien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties