Ook Ajax plant voorbereiding op volgend seizoen

De Nijs Michael
| 0 reacties
Ook Ajax plant voorbereiding op volgend seizoen
Foto: © SC

Net zoals in ons land is ook in Nederland het seizoen beëindigd. De prijzen zijn verdeeld en zo weet iedere club waar ze volgend seizoen aan toe is. In het geval van Ajax is dat Uefa Cup-voetbal, want de Amsterdammers grepen naast de Champions League.

Nu het seizoen definitief voorbij is voor Ajax heeft de club echter al de voorbereiding op volgend seizoen bekend gemaakt. De trainingen bij de Amsterdammers zullen hervatten op 14 juli. Op 19 juli staat dan een oefenwedstrijd tegen het bescheiden Noordwijk op het programma. Vervolgens gaat de selectie van Ajax van 21 juli tot en met 26 juli op oefenkamp, in deze periode zal rood-wit trouwens ook oefenen tegen Excelsior '31 en Germanicus. 

Dan neemt Ajax het op 26 juli op tegen een ploeg die samengesteld is door Jaap Stam, de oud-international viert op die manier zijn afscheid. Het echte werk komt eraan op 3 augustus, dan zakt de Amsterdamse topclub af naar Engeland voor een duel met Sunderland. In de derde week van augustus wacht er nog een serieuse test voor Ajax, dan gaat de ploeg op bezoek bij Real Murcia.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties