Vitesse trekt nog steeds aan Graafland

Vitesse trekt nog steeds aan Graafland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vitesse Arnhem heeft nog altijd interesse in Ronald Graafland. De doelman van Excelsior Rotterdam mocht transfervrij weg, maar omdat een andere doelman vertrekt naar Heracles, lijkt de transfer van Graafland op de helling te staan.

Ronald Graafland heeft bij Excelsior Rotterdam nog een contract tot volgende zomer. Hij zou graag naar Vitesse Arnhem verhuizen. "Dit is toch jammer. Het zou voor mij zowel sportief als financieel een stapje hogerop zijn. Ik mocht met andere clubs praten als Jörg zou blijven en was al helemaal rond met Vitesse. Dit feestje gaat nu dus niet door", aldus een ontgoochelde Graafland in de krant De Gelderlander.

Jörg Nieuwenhuijzen verhuist namelijk van Excelsior Rotterdam naar Heracles Almelo. Vitesse hoopt dat de Rotterdammers hun been niet stijf zullen houden en dat er nog steeds sprake kan zijn van een transfer. Het lijkt echter vergeefse moeite. "De afspraken waren glashelder. We zijn geen sociale instelling. Je moet wel een oplossing vinden waarmee iedereen gelukkig is", aldus directeur Simon Kelder van Excelsior.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties