Euvrard verlaat alsnog United, Brepoels mag niet weg

Niels Hendriks
| 7 reacties
Euvrard verlaat alsnog United, Brepoels mag niet weg
Foto: © SC

Vincent Euvrard verlaat KVSK United voor STVV ondanks een eerder mondeling akkoord met United. Ondanks interesse van verschillende clubs, waaronder STVV, blijft Guido Brepoels vooralsnog bij United.

Woensdagnamiddag organiseerde KVSK United een persconferentie om het één en ander duidelijk te maken. Het was al gekend dat Vincent Euvrard de club zou verlaten voor STVV. Kees Lepelaars: “Wat betreft het gemelde vertrek van Vincent Euvrard wenst de club te beklemtonen dat het een principeakkoord had met de speler en dat vorige week donderdag na de wedstrijd tegen Antwerp dit ook ondertekend ging worden. Echter na de wedstrijd vertelden zowel Vincent als zijn makelaar Jos Eerdekens dat er interesse was van Sint-Truiden.” KVSK United overweegt zelfs juridische stappen tegen Euvrard en zijn manager.
 
Ook het vertrek van coach Guido Brepoels leek eraan te komen nadat verschillende clubs aan de mouw trokken van de Bilzenaar. Stef Cuypers: “Trainer Guido Brepoels heeft een contract van 2 seizoenen bij KVSK United, waarvan er 1 afgelopen is. Er staat een clausule in het contract van Brepoels dat er in geval van klasseverbetering (lees interesse, van een eersteklasser), het contract kan ontbonden worden. Omdat er nog een lopende overeenkomst is, verwacht KVSK United dat Guido Brepoels volgend seizoen trainer is aan de Gestelsedijk.” De club meldt ook dat er nog geen concrete interesse is van de genoemde clubs Antwerp, Sint-Truiden, Helmond en Eindhoven. Brepoels vroeg wel of hij mocht praten met andere clubs waarop hij aan zijn contract bij de Noord-Limburgers herinnerd werd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties