Napoli haalt fel gegeerde Maggio binnen

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Napoli haalt fel gegeerde Maggio binnen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SS Napoli heeft zich verzekerd van de diensten van Christian Maggio. De rechtsachter komt over van Sampdoria Genua en kon rekenen op de belangstelling van verschillende teams, onder wie AC Milan en Aston Villa.

SS Napoli moest wel flink in de geldbuidel tasten om Christian Maggio binnen te halen. Voor de verdediger betaalde de club uit Zuid-Italië acht miljoen euro aan Sampdoria Genua. Maggio tekende een contract voor vijf seizoenen in de Cantabrische hoofdstad.

De 26-jarige Maggio kende een uitstekend seizoen in Genua. Hij speelde 29 competitiewedstrijden en scoorde daarin negen keer. Daarmee had Maggio een ruim aandeel in de hoge klassering van het team in de Serie A dat de club ook een ticket voor de UEFA-beker opleverde voor volgend seizoen.

Napoli wil zich met het oog op volgend seizoen nog meer versterken. Wellicht zal German Denis eerstdaags voorgesteld worden als nieuwe versterking in de aanval. De speler van Independiente kon ook AZ-trainer Louis Van Gaal bekoren, maar naar Nederland trekt de spits dus zeker niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties