Evra blijft langer bij Manchester United voetballen

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Evra blijft langer bij Manchester United voetballen
Foto: © SC

Patrice Evra, momenteel met Frankrijk actief op het EK 2008, heeft zijn contract bij Manchester United verlengd tot de zomer van 2012. Twee jaar geleden kwam de verdediger over van AS Monaco en nu is hij een basispion bij de Engelse landskampioen.

Sir Alex Ferguson is dan ook erg tevreden dat Patrice Evra langer op Old Trafford blijft voetballen. "Patrice heeft een belangrijk aandeel gehad in de successen die deze club de afgelopen twee seizoenen heeft behaald. Hij heeft zich hier kunnen ontwikkelen tot één van de beste backs ter wereld en zijn enthousiasme heeft meegeholpen aan de geweldige teamspirit die er tegenwoordig heerst op Old Trafford", aldus de gelouterde manager van Manchester United.

Evra is ook tevreden dat hij langer bij de Champions League-winnaar kan blijven. "De laatste twee seizoenen zijn de start van een mooie droom geweest. Het is een plezier te mogen deel uitmaken van dit fantastische team. United is meer dan een club, het is ook een familie. Ik ben trots daarvan deel uit te mogen maken", aldus Evra.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties