Piturca: 'Dit is een goed resultaat voor ons'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Piturca: 'Dit is een goed resultaat voor ons'
Foto: © SC

Wereldkampioen Italië flirt met de uitschakeling op het EK en dat hebben de troepen van bondscoach Donadoni niet alleen aan Nederland te danken, Luca Toni en co kwamen gisteren namelijk ook niet voorbij Roemenië.

Roemenië zorgde in zijn openingsmatch al voor een halve stunt door vice-wereldkampioen Frankrijk op een gelijkspel te houden, gisteren deden de troepen van Victor Piturca dat nog eens dunnetjes over. Roemenië hield wereldkampioen Italië op een draw. Ondanks het feit dat Roemenië nog een straschop miste in de slotfase was Piturca toch tevreden over de wedstrijd. "Dit is voor ons een goed resultaat. We speelden toch, en laat ons dat vooral niet vergeten, tegen de wereldkampioen", aldus de Roemeense bondscoach. 

Door de draws tegen Frankrijk en Italië kan Roemenië zich in de laatste groepswedstrijd nog kwalificeren voor de kwartfinales, de troepen van Piturca nemen het in die laatste wedstrijd op tegen Nederland. Belangrijk detail: Nederland is al zeker van groepswinst en hoeft dus niet echt voluit te gaan tegen de Roemenen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties