Van Dessel keert terug naar Nederland

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Van Dessel keert terug naar Nederland
Foto: © SC

Kevin Van Dessel speelt volgend seizoen weer in Nederland. Hij gaat er voetballen voor de kersverse tweedeklasser VVV Venlo. Van Dessel speelde het afgelopen seizoen voor Sint-Truiden VV waarmee hij ook degradeerde.

Kevin Van Dessel tekende een contract voor twee seizoen met een optie voor nog één bijkomend seizoen bij VVV Venlo. De club uit Nederlands Limburg ziet in Van Dessel de ideale opvolger voor Edwin Linssen die volgend seizoen aan de slag gaat bij Roda JC, nota bene een ex-club van Van Dessel.

Sint-Truiden VV wou Kevin Van Dessel wel houden, maar de middenvelder die ooit op jonge leeftijd nog in Italië speelde, wenste niet in te gaan op een nieuwe aanbieding van de Limburgers. Afgelopen seizoen speelde Van Dessel overigens maar de helft van de competitieduels in de Jupiler League.

In zijn laatste twee seizoenen bij Roda JC werd Van Dessel geplaagd door zware knieblessures. Daarvoor was hij vijf seizoenen een vaste waarde voor het team. In 172 competitiewedstrijden scoorde hij tien doelpunten voor de club uit Kerkrade.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 0-0 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties