Oldham legt oorzaak geschrapte match bij Cercle

Nico Wieme
| 7 reacties
Oldham legt oorzaak geschrapte match bij Cercle
Foto: © SC

Cercle Brugge vertoeft nog tot en met vrijdag op stage in Engeland. Het geplande oefenduel tegen Oldham Athletic ging dinsdag niet door omdat Cercle in laatste instantie het aanvangsuur wou wijzigen.

De website van Cercle Brugge meldt dat de stage in Blackburn optimaal verloopt. De technische staf en spelers werken hard, en dit in een bijzonder goede groepsgeest. “Alle nieuwelingen en de meegereisde jongeren integreren zich perfect en verhogen het kwalitatieve niveau van de groep. Er vallen geen blessures te melden”, staat er te lezen.
 
De oefenwedstrijd tegen Oldham Athletic, gepland op dinsdag 15 juli, ging niet door. De website van de Engelse club meldt dat Cercle op het laatste moment het aanvangsuur wou wijzigen, hoewel de afspraken rond deze match al twee maanden geleden werden gemaakt. Oldhammanager John Sheridan zag deze wijziging niet zitten, waarop de Engelsen beslisten het oefenduel te annuleren.
 
In plaats daarvoor organiseerde Cerclecoach Glen De Boeck op woensdagmiddag een onderlinge oefenpartij. De ploeg van José Carlos Fernandez won met 3-0. De Peruaan vond zelf tweemaal de weg naar de netten.
 
Vrijdagavond komt de groep terug thuis. Zaterdag hebben ze een dagje vrij, maar zondag staat alweer een training op het programma. Maandag 21 juli staat op het veld van Adinkerke een wedstrijd op het programma tegen eersteprovincialer Kampenhout.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties