Lotto Street Soccer wederom een succes

K M
| 0 reacties
Lotto Street Soccer wederom een succes
Foto: © SC

Net als in 2007 is ook in 2008 Lotto Street Soccer een schot in de roos. Zo waren er bijvoorbeeld afgelopen woensdag meer dan 200 kinderen in Sint Niklaas aanwezig om hun voetbaltechnieken aan hun leeftijdgenootjes te tonen.

De hoofddoelstelling van het Lotto Street Soccer-project is om via voetbal de integratie van jongeren in de stad en het samenleven met elkaar te bevorderen. Samen sporten is immers een ideale manier om jongeren op een sportieve wijze met elkaar te leren omgaan. Sport bundelt heel wat positieve maatschappelijke waarden zoals teamwork, doorzettingsvermogen, creativiteit, behulpzaamheid, ambitie en aanvaarding van tegenslagen.

Lotto Street Soccer doorkruist geheel België om iedereen aan bod te laten komen. Zaterdag is de caravaan immers te vinden in Antwerpen, zondag in Brussel, 26 juli in Bergen, 27 juli in Aarlen en op 23 augustus wordt er afgesloten in Hasselt. De jongeren waarop gemikt worden zitten tussen de leeftijd van 6 en 16 jaar en de deelname is volkomen gratis. Meer informatie vindt u op www.lottostreetsoccer.be.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties