B. Kalou is de volgende aanwinst voor Heerenveen

Mathias Dumarey
| 1 reacties
B. Kalou is de volgende aanwinst voor Heerenveen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag heeft SC Heerenveen bekendgemaakt dat Bonaventure Kalou de nieuwste aanwinst van de ploeg is. De 30-jarige Ivoriaan komt transfervrij en tekende voor twee seizoenen met een optie voor nog een derde jaar.

Bonaventure Kalou, een aanvaller, kende een moeilijk jaar. Hij werd vorige zomer getransfereerd van Paris Saint-Germain naar RC Lens waar hij terug zou herenigd worden met Guy Roux. De veteraan onder de Franse trainers moest echter snel opkrassen in het Stade Félix Bollaert. Kalou wilde meteen weg en tekende een contract bij Al-Jazira, een club in de Verenigde Arabische Emiraten. Na een paar maanden al liet hij er zijn contract ontbinden.

Directeur Yme Kuiper is erg tevreden over de nieuwe aanwinst. "We hebben een jonge voorhoede, dus konden we wel wat ervaring gebruiken. Kalou is een technisch vaardige speler die een verdediging open kan breken. Zo'n type kunnen we goed gebruiken", klinkt het op de website. Morgen zal de Ivoriaan voor het eerst meetrainen onder leiding van trainer Trond Sollied

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties