Schalke 04 spreekt dreigende taal

De Nijs Michael
| 3 reacties
Schalke 04 spreekt dreigende taal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Duitse ploegen doen er alles aan om hun spelers thuis te houden van de Olympische Spelen. Kompany werd door Hamburger SV pas op het laatste moment vrijgegeven, maar heel wat anderen mogen gewoon niet naar de Spelen vertrekken.

Zo zag de Braziliaanse bondscoach eerder al Diego van Werder Bremen afhaken en het ziet er naar uit dat ook Rafinha niet naar de Spelen zal afzakken. De speler zelf wil koste wat het kost naar Peking en kwam niet opdagen tijdens het trainingskamp van Schalke 04, maar zijn werkgever spreekt dreigende taal en zegt dat de Braziliaan contractbreuk pleegt als hij toch meereist naar China.

Intussen heeft Schalke 04 een boze brief naar de Braziliaanse voetbalbond gestuurd waarin de Duitse club haar speler opeist, ook het Internationaal Olympisch Comité kreeg deze brief trouwens in de bus. "Als de bond niet ingaat op onze eis, gaan we desnoods naar het internationaal Sporttribunaal", laat Schalke weten namens Andres Müller.

De Braziliaanse bondscoach heeft overigens niet enkel problemen met de spelers die uitkomen in de Bundesliga, hij stuitte eerder ook al op een njet van AC Milan en Real Madrid. Deze clubs houden respectievelijk Kaká en Robinho thuis van de Spelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties